sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Leijonille kovia menetyksiä sentteriosastolle


Tämän päivän Leijonauutiset toivat Jukka Jaloselle todella ikävää "jobinpostia". Luotto sentterit Jarkko Immonen ja Niko Kapanen ovat ulkona MM-kisoista. Kummallakin kisamatkan estää henkilökohtaiset syyt, ja pienet loukkaantumiset. 

Jo aiemmin tuli tieto ettei Jori Lehterääkään nähdä MM-kisoissa, joten leijonien sentteriosasto tulee olemaan todella kokematon. NHL:stä ei sille osastolle todennäköisesti ole tulossa ketään. Hyvässä lykyssä Valtteri Filppula voi tulla, jos hänen joukkue Detroit Red Wings ei pääse pudotuspelehin.

Jos KHL-finaaleja pelaava Petri Kontiola ei loukkaannu, on hän leijonien toinen hyökkäävä sentteri. Kuka on toinen, se jää nähtäväksi. 

Tällä hetkellä leirityksen sentteriosasto on:  Ville Viitaluoma, Teemu Ramstedt, Juha-Pekka Hytönen, Miika Lahti ja Petteri Wirtanen. Hyvällä tahdollakaan tuosta viisikosta ei löydy kotikisojen paineeseen hyökkäävää ykkös-, kakkos sentteriä. 

Henkilökohtaisesti toivon että Detroit menee NHL:ssä pitkälle, mutta valitettavasti silloin Suomi ei saa todellista ykkössentteriä kotikisoihin ollenkaa. Tosin Filppulan tulo olisi todella iso kysymysmerkki vaikka    Detroit jäisi rannalle pudotuspeleistä. Hän on pelannut jo useamman kuukauden puolikuntoisena.

Nimilistoilla Leijonat eivät muissakaan kisoissa ole voinut pullistella, mutta nyt käsillä oleva tilanne on katastrofaalinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.